Γνωρίστε την πόλη μας Αγίος Νικόλαος

Εξερευνήστε τα μικρά γραφικά παραδοσιακά χωριά της γύρω περιοχής.

Αφετηρία για Άγιο Νικόλαο Οδός Θεμιστοκλέους 12, Άγιος Νικόλαος

Train Icon
01

Ο γύρος της πόλης

Γνωρίστε την πόλη μας μέσα από μία 35 λέπτη διαδρομή! Δείτε την λίμνη Βουλισμένη, το σημείο αναφοράς του Αγίου Νικολάου, την οποία περιβάλλουν πολλά εστιατόρια και Καφέ ,τη κεντρική πλατεία με τα εμπορικά καταστήματα και τις όμορφες παραλίες που υπάρχουν γύρω από την πόλη.

Train Icon Αγγλικά
Ελληνικά
Train Icon 40
λεπτά
Μοναδική Εκδρομή Train Icon
Άγιος Νικόλαος
02

Χωριό Ελληνικά

Μια γραφική εκδρομή 80 λεπτών ,αφού ακολουθείτε παραλιακά τον Κόλπο του Μιραμπέλλου! Το τρένο σταματάει για δέκα λεπτά στο σημείο Καλλιθέα, καθόλου τυχαίο όνομα καθώς ο επισκέπτης απολαμβάνει πανοραμικά την όμορφη θάλασσα της Ελούντας και το διάσημο νησί Σπιναλόνγκα. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στον Άγιο Νικόλαο από την είσοδο της πόλης, το κέντρο και καταλήγουμε στο λιμάνι.

Train Icon Αγγλικά
Ελληνικά
Train Icon 80
λεπτά
Υπέροχη Θέα Ellinika
Μοναδικό Τοπίο Mirabello
Πανοραμική Θέα Kalithea Ellinika
ΑΦΕΤΗΡΙΑ
ΧΩΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ)
03

ΚΡΙΤΣΑ

Ιδανική για τον επισκέπτη που αγαπάει την παράδοση και τη φύση της Κρήτης. Μία εκδρομή 4μιση ωρών ψηλά στα βουνά και με τελικό προορισμό το πιο γνωστό παραδοσιακό χωριό, την Κριτσά! Ενδιάμεσα υπάρχουν δύο στάσεις. Η πρώτη σε ένα σύγχρονο τυποποιητήριο ελαιολάδου με ελεύθερη ξενάγηση και γευσιγνωσία που σκοπό έχει την πρώτη επαφή του επισκέπτη με τη πιο αυθεντική παράδοση της Κρητικής γης, την παραγωγή ελαιολάδου. Η δεύτερη στάση γίνεται στη Παναγιά Κερά! Τη ξακουστή εκκλησία του 13ου αιώνα με τις περίφημες βυζαντινές τοιχογραφίες.

Train Icon Αγγλικά
Ελληνικά
Train Icon 4 ώρες
30 λεπτά
Μοναδική Διαδρομή Kritsa Excursion
Παραδοσιακό Τοπίο Kritsa Excursion
Πανοραμική θέα
Αξιοθέατα Kritsa Excursion
Μοναδικό Τοπίο
ΑΦΕΤΗΡΙΑ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΕΡΑ
ΚΡΙΤΣΑ
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ)
04

OLIVE OIL ΠΑΡΚΟ

Επισκεπτόμαστε ένα σύγχρονο τυποποιητήριο ελαιολάδου σε μια οικογενειακή επιχείρηση. Εκεί σας εξηγούν πώς βγάζουν το ελαιόλαδο σήμερα και πως το έβγαζαν στο παρελθόν με πετρόμυλο. Έχετε την ευκαιρία να δείτε τη διαδικασία της εμφιάλωσης του ελαιολάδου. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η ξενάγηση περιλαμβάνει δωρεάν γευσιγνωσία βραβευμένου ελαιολάδου και προϊόντων ελαιολάδου.

Train Icon Αγγλικά
Ελληνικά
Train Icon 60 λεπτά
Μοναδική Διαδρομή Kritsa Excursion
Special spots Kritsa Excursion
Μοναδικό Τοπίο
ΑΦΕΤΗΡΙΑ
Olive Oil Park
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ)